4.10.2017

Atelierele Creative Imaginario: ”Eu și celălalt- atelier de relaționare armonioasă” cu Cristina Flutur

Eu și celălalt - atelier de relaționare armonioasă

Descriere proiect:

Totul este Relație. Existăm în contact cu ceva și cu cineva. Suntem într-un continuu flux de dăruire-primire, într-un continuu dialog. Dar cât suntem de deschiși în aceste relații și cum ne construim pe noi înșine în cadrul lor? Cum îl privim pe omul de lângă noi? Cât suntem de empatici? Care sunt ingredientele unei comunicări care să ne facă bine și să ne apropie ca oameni? In atelierul nostru vă propun să încercăm să explorăm curajos și cu emoție acest univers al interacțiunii și al comunicării și să aflăm cum ne raportăm atât la noi înșine, cât și la realitatea și la prezența celuilalt și cum putem să readucem și să păstrăm armonia în relațiile noastre personale și profesionale.


Obiective:
Prin acest atelier o sa explorăm:

- abilitățile de comunicare atât cu noi înșine, cât și cu ceilalți și cu spațiul din jur;
- jocul ca modalitate de relaționare relaxată si flexibilă;
-capacitatea de a empatiza, de a privi din mai multe perspective
- curajul de a ne afla în ipostaze noi;
- beneficiile empatiei;
-abilitatea de a fi curioși și deschiși în relație cu cel de lângă noi;
-curiozitatea și entuziasmul de a descoperi lucruri noi despre noi înșine, de a ne cunoaște mai bine;
-capacitatea de a asculta și de a fi ascultați;
- comunicarea verbală și cea dincolo de cuvinte


 Pentru cine este atelierul?
Atelierul este pentru oricine ar vrea să relaționeze mai armonios cu el și cu lumea și e curios să descopere o altă perspectivă asupra relaționării dintre oameni.

 Despre trainer:
Cristina Flutur este actriță de film si teatru. După absolvirea Facultății de Litere, secția Română-Engleză, a Universității 'Al.I.Cuza' din Iași, urmează cursurile Facultății de Litere, secția actorie, a Universitătii 'Babeș-Bolyai' din Cluj-Napoca. După absolvire, în 2004, e angajată la Teatrul Național 'Radu Stanca' din Sibiu, unde lucrează cu renumiți regizori români și străini la piese din repertoriul clasic și modern, pe care le joacă și pe scene internaționale în cadrul diferitelor turnee. Pentru activitatea ei în teatru primește în 2010 Diploma de Excelență pentru promovarea patrimoniului cultural sibian. În 2012 își face debutul în cinema, primind Premiul Palme d'Or pentru Interpretare Feminină la Festivalul de Film de la Cannes pentru rolul Alina din filmul 'După dealuri', în regia lui Cristian Mungiu. Joacă în proiecte de film atât în țară, cât și în afară, și susține ateliere de creativitate și de relaționare pentru copii, studenți și adulți, organizate în țară și în străinătate.


Număr participanți:
Maxim 15.

Durata: 1h30 cu pauză de 10 minute

Când?
7 mai, 2017
orele 18.30-20.00

Investiție:

80 lei/persoană

Unde?
str Ion Ionescu Gion 13A

Inscrieri la 0727 059 590
sau pe mail: ligia_tonita@yahoo.com

Niciun comentariu:

Cursul de artă dramatică Imaginario: septembrie 2023- iunie 2024

            De 16 ani am lucrat la peste 70 de spectacole,  construite pe texte dragi copiilor:  pline de miez (”Momo”, ”Profetul”, ”Cutia c...