Treceți la conținutul principal

Atelierele Creative Imaginario IV: Explorare corporală cu Beatrice Tudor, 10 martie 2018


Atelierul se adresează copiilor peste 6 ani, pasionați de mișcare, începători sau avansați care își doresc să pornească într-o călătorie senzorială de autocunoaștere și interacțiune colectivă.


Pe parcursul atelierului, vom explora spațiul în care ne desfășurăm activitatea cu ajutorul simțurilor, jonglând cu acestea și alternându-le. Vom parcurge trasee de mișcare prin exerciții de improvizație ale căror tematici se vor centra pe relația simțuri- corp/uri. Vom interacționa cu partenerii de atelier, lăsându-ne corpurile să poarte dialogul în locul cuvintelor și vom iniția și răspunde atingerii. Atelierul se va finaliza cu metode de relaxare în care vom lucra în echipă și vom învăța despre diversitatea corpurilor celorlalți colegi, despre sensibilitatea la atingere și despre importanța respectului oferit corpurilor indiferent de mărime și formă.

Durata cursului este de 1h și 30 min cu scurte pauze.
Mărturii de la ediția de anul trecut:


Cursul este structurat astfel încât să poată participa oricine, indiferent de nivelul de pregătire deoarece se axează pe latura creativă și stilul de mișcare personal al fiecărui copil.
Beatrice Tudor este absolventă a UNATC ”I.L. Caragiale” (sectia Coregrafie) și masterandă în anul 2 în cadrul aceleiași universități. În paralel își desfășoară activitatea în cadrul a diferite proiecte artistice și educaționale. Este colaborator al Teatrului Imaginario din anul 2014. A făcut parte timp de doi ani din grupul de creație ArtGenerator cu care a performat la diferite festivaluri cultural-artistice din țară. Participă la diferite workshopuri și programe de pregătire din țară și străinătate în vederea dezvoltării propriei direcții artistice. Este atrasă de zona filmului de dans participând la diferite evenimente conexe acestui domeniu.


Dans contemporan cu Beatrice Tudor la prima ediție ACI

Adresa: Strada Ion Ionescu Gion 13 A (zona Udriște)
Tarif: 40 lei
Ora: 14:30 - 16:00

Înscrieri la tel 0727 059 590 sau pe mail ligia_tonita@yahoo.com

Vă aștept cu drag, îmbrăcați comod, curioși și cu zâmbetul larg pe buze!Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cursul de teatru IMAGINARIO 2019-2020

Modulul al doilea va demara pe 18 ianuarie 2020 și se va încheia pe 18 mai 2020, cuprinzând 14 ședințe săptămânale.
Am lucrat la peste 70 de spectacole,  construite pe texte dragi copiilor, ba pline de miez (”Momo”, ”Profetul”, ”Cutia cu lumină”, ”Magazinul cu jucării”, ”Jurnalul lui Adam și al Evei”), ba de năstrușnicii (”Habarnam și bagheta magică”, ”Pippi Șosețica”, ”Trei fapte bune la rând”, ”Iar am necazuri, copii!”, ”Bomboana educativă”, ”La drum, Apolodor”, ”Mai departe de hârțoagă”, ”Ludice”, ”Țara celor o mie și una de mendre”, ”Cutia cu vise”, ”Ziua când a fugit Somnul”...), ba muiate în energia poveștilor nemuritoare (”O poveste cu scufiță”, ”Cine-i mai frumoasă?”, ”Motanul încălțat”, ”Dumbrava minunată”, ”Fetița care s-a jucat cu foarfeca în cartea cu povești”, ”Iedul cu trei capre”, ”Prințesa și porcarul”, ”Fata moșului cea cu minte”). Tot așa a crescut și dragul copiilor pentru lumea cărților. Căpătând o anumeprofunzime în explorarea personajului, numai bine se așază ea ș…

AFISE SPECTACOLE COPII

Lectie cu urechi lungi 23 iunie 2012, ora 12 Ceainaria Infinitea Mie asa-mi zice! 23 iunie 2012,ora 12,30 Ceainaria Infinitea Copacul care face ciori 23 iunie 2012, ora 12 Ceainaria Infinitea
O poveste cu scufita 23 iunie 2012, ora 12 Ceainaria Infinitea
Esti cu mine  11 aprilie 2012,ora 14 Centrul de zi "Casa Sperantei" Hainele cele noi ale imparatului 16 decembrie 2011, ora 19,oo Mansarda Carturesti Mos Craciun si jucariile 16 decembrie 2011, ora 19.oo Mansarda Carturesti La drum, la drum, Apolodor! 17 iunie 2011, ora 18.oo COMOARA 18 iunie 2011, 13h3o

Exercitiu de inocenta I

Naiva de Maurice Fombeure
Si regele, facand un semn, Eu, zise, vreau magarul meu Sa aiba clopotel de lemn. Regina zise: vreau pe asin Sa fie clopotel de frasin. Iar printul: pe magar eu tin Sa fie clopotel de pin. Grai printesa bland si tandru: Eu vreau din lemn de palisandru. Nebunul se rosti si el- Vreau clopotel de paducel. Si au trimis dupa tamplar, Dar el avea cires amar.

Exercitii de memorizare de Nina Cassian
In stramtoarea Skagerak ieri, am pescuit un rac. In stramtoarea Kategat era peste, dar sarat. In stramtoarea marii Behring, o heringa si un hering. In stramtoarea Dardanele, trei platici si cinci platele. In canalul de Suez, un morun cu mult orez. In stramtoare la Bosfor, un chefal cu mult fosfor. In stramtoarea Magelan, patru mrene si un mrean. In canalul Panama, Voda,da, si Hancu, ba. In stramtoarea Beltul mare, un homar si cinci homare. In stramtoarea Beltul mic, o platica si-un platic. In stramtoarea Gibraltar, cinci homare si-un homar etc.

Viceversa de Christian Morge…