1.17.2018

Atelierele Creative Imaginario IV: Explorare corporală cu Beatrice Tudor, 10 martie 2018


Atelierul se adresează copiilor peste 6 ani, pasionați de mișcare, începători sau avansați care își doresc să pornească într-o călătorie senzorială de autocunoaștere și interacțiune colectivă.


Pe parcursul atelierului, vom explora spațiul în care ne desfășurăm activitatea cu ajutorul simțurilor, jonglând cu acestea și alternându-le. Vom parcurge trasee de mișcare prin exerciții de improvizație ale căror tematici se vor centra pe relația simțuri- corp/uri. Vom interacționa cu partenerii de atelier, lăsându-ne corpurile să poarte dialogul în locul cuvintelor și vom iniția și răspunde atingerii. Atelierul se va finaliza cu metode de relaxare în care vom lucra în echipă și vom învăța despre diversitatea corpurilor celorlalți colegi, despre sensibilitatea la atingere și despre importanța respectului oferit corpurilor indiferent de mărime și formă.

Durata cursului este de 1h și 30 min cu scurte pauze.
Mărturii de la ediția de anul trecut:






Cursul este structurat astfel încât să poată participa oricine, indiferent de nivelul de pregătire deoarece se axează pe latura creativă și stilul de mișcare personal al fiecărui copil.
Beatrice Tudor este absolventă a UNATC ”I.L. Caragiale” (sectia Coregrafie) și masterandă în anul 2 în cadrul aceleiași universități. În paralel își desfășoară activitatea în cadrul a diferite proiecte artistice și educaționale. Este colaborator al Teatrului Imaginario din anul 2014. A făcut parte timp de doi ani din grupul de creație ArtGenerator cu care a performat la diferite festivaluri cultural-artistice din țară. Participă la diferite workshopuri și programe de pregătire din țară și străinătate în vederea dezvoltării propriei direcții artistice. Este atrasă de zona filmului de dans participând la diferite evenimente conexe acestui domeniu.


Dans contemporan cu Beatrice Tudor la prima ediție ACI

Adresa: Strada Ion Ionescu Gion 13 A (zona Udriște)
Tarif: 40 lei
Ora: 14:30 - 16:00

Înscrieri la tel 0727 059 590 sau pe mail ligia_tonita@yahoo.com

Vă aștept cu drag, îmbrăcați comod, curioși și cu zâmbetul larg pe buze!



Niciun comentariu:

Cursul de artă dramatică Imaginario: septembrie 2023- iunie 2024

            De 16 ani am lucrat la peste 70 de spectacole,  construite pe texte dragi copiilor:  pline de miez (”Momo”, ”Profetul”, ”Cutia c...