5.13.2015

copiii au cuvântul

acum vreo trei ani (când încă mai deschideam televizorul) am ascultat un apel disperat al unui ”specialist” în treburile urbei. avea îngrijorarea mărită că oamenii orașelor nu prea mai aduc pe lume copii, în timp ce la sate sunt prea mulți și țara riscă să-și piardă buna educație, iar coeficientul de cultură să scadă tot mai tare! noroc numai că omul prins cu treburile aerisite ale câmpului nu prea știe de existența domniei sale, îngrijorătorul, și poate fi scutit de o jignire.
fetițele de mai jos, Ana și Denisa, participă la un campionat de scrabble. vrem să ne cunoaștem mai bine, cu ele și cu alți copii din sătucul lor. le vom scrie și poate vom crea legături, după vorba micului prinț.
pe 20 - 21 iunie, pe seară, vom juca la Teatrul de Artă pentru viitorii noștri prieteni. puteți fi parte a acestui dar venind să vedeți pe Micul Prinț în lumea oamenilor mari sau pe Momo în lumea oamenilor cenușii (cu rugămintea unei donații de 20 de lei). pentru că locurile sunt limitate, vă rugăm a face o rezervare pe ligia_tonita@yahoo.com.
revenim cu vești despre copiii prieteni cu cuvântul.


Parteneri: Știri Botoșani, Teatrul de Artă București, Incubator 107

Niciun comentariu:

Cursul de artă dramatică Imaginario: septembrie 2023- iunie 2024

            De 16 ani am lucrat la peste 70 de spectacole,  construite pe texte dragi copiilor:  pline de miez (”Momo”, ”Profetul”, ”Cutia c...