3.08.2015

Atelierele Creative Imaginario: La picnic: Povești cu gust.

Ambasador Jamie Oliver în România, food blogger, membru și susținător al mișcării Slow Food, Daniela Burlacu Visternicu ține ateliere de educație gastronomică pentru copii de aproape doi ani. Înainte de a se înrudi cu lumea gustului, Dana făcea poezii. Așa că m-am gândit să adun toate ingredientele despre Danamama într-o rețetă inedită, creativă, mai cu seamă nutritivă pentru corp și suflețel delicat. Dana a aruncat un ochi pe un calendar să vadă dacă toate drumurile duc la Roma și iată că am avut noroc: unul duce și la București!



Așa că pe 27 martie, într-o vineri, la ora 16:30 vă facem invitație la un atelier creativ gastronomic, din legume de sezon, verdețuri și flori comestibile. Descoperim personaje ascunse-n bucate, identificăm, mirosim, construim povești cu gust într-un spațiu care cheamă la picnic. Nu e afară, dar imaginația noastră plină de oxigen rezolvă acest amănunt fără probleme:).


Dacă vreți să cunoașteți isprăvile Danei, rețetele, interviurile, călătoriile, atelierele și experimentele ei culinare, intrați aici: http://prajituricisialtele.ro/

În concluzie, vă așteptăm la o porție de sănătate, cu imaginație pe pâine și distracție cu gust. Copilași din toate colțurile, pe pătuuuuri!



Când?
27 martie, 16:30 - 18:00

Unde?
Allkimik, str Calea Victoriei nr 16, pasajul Macca -Villacrosse

Cât costă?
40 de lei (toate materialele incluse)

Înscrieri la:
telefon 0727 059 590 (Ligia Toniță)
mail: ligia_tonita@yahoo.com



Niciun comentariu:

Cursul de artă dramatică Imaginario: septembrie 2023- iunie 2024

            De 16 ani am lucrat la peste 70 de spectacole,  construite pe texte dragi copiilor:  pline de miez (”Momo”, ”Profetul”, ”Cutia c...