9.16.2014

Curs de actorie pentru adolescenți

Lala Misosniky si Alice Monica Marinescu, absolvente ale UNATC, arta teatrală, au experiență în domeniul improvizației, artei comunitare și teatrului documentar. De-a lungul timpului au lucrat cu grupuri de copii de toate vârstele, inclusiv vârsta a patra, grupuri vulnerabile etc.

 Atelierul oferă adolescenților ocazia de a dobândi cunoștințe și tehnici de actorie și improvizație de teatru, folosind metode interactive și distractive, cu un format flexibil și adaptabil la nevoile si interesele adolescenților. Teatrul de improvizație este o formă de educare și de îmbunătățire a unei multitudini de abilități artistice (imaginația, spontaneitatea, rigurozitatea, inițiativa, creativitatea), dar și o metodă de dezvoltare personală. Răbdarea, curajul, atenția, capacitatea de decizie, perseverența reprezintă o serie de aptitudini necesare în orice tip de muncă sau interacțiune socială. 

  Tehnicile de actorie și improvizație stimulează și dezvoltă aceste aptitudini, printr-o formă de antrenament care cere disciplină si pozitivism. Antrenamentul este structurat în etape ce cuprind diferite jocuri si exerciții, în urma cărora se pot concretiza diferite forme de spectacol, se pot închega colective și noi trupe de teatru. 

  Întâlnirile vor începe din luna octombrie, în fiecare duminică, la Incubator 107 (strada Traian 107, la mansardă), între orele 13,3o - 15,oo. Vârsta: 13-18 ani. Tarif: 430 lei /13 ședințe (se pot achita în două tranșe, la prima și a șaptea ședință).

Așteptăm înscrieri la adresa: ligia_tonita@yahoo.com și tel 0727 059 590 

Recomand cu drag mare ”Talk to the bomb”, în regia Lalei Misosniky, spectacolul -mirare cu enormă naturalețe, omenesc și simplitate (în stagiunea Teatrului de Apartament Lorgean Theatre, cafe Gogot). O mai puteți urmări în Habemus Bebe, regia Robert Bălan (proiect WASP).



Niciun comentariu:

Cursul de artă dramatică Imaginario: septembrie 2023- iunie 2024

            De 16 ani am lucrat la peste 70 de spectacole,  construite pe texte dragi copiilor:  pline de miez (”Momo”, ”Profetul”, ”Cutia c...